kontakta oss för att hyra en lokal curt
o
@
o
marmagard.se
    rings oss så hjälper vi dig att hitta en lokal  0708-32 63 51 
Hyr lager, konferens och verkstadslokaler på Marma Gård

Lager- och produktionslokal, 

585 och 1 800 m²

Stora lager- och produktionslokaler på 585 och 1 800 m²

Byggnad 105 erbjuder stora lager- och produktionslokaler på totalt 2 385 m² med dubbel takhöjd, två inkörsportar med en höjd om ca 4,5 m och en bredd om ca 4,5 m.

I Byggnaden, som är på totalt 2 675 m², finns även en lokal på 200 m², lämplig t.ex. för ett öppet kontorslandskap, med två separata kontors-/konferensrum, pentry och toalett. Samt två omklädningsrum på 90 m2.

Låg energiförbrukning & kraftig elmatning
Byggnanden uppfördes 2001 och är utrustad med golvvärme och jordvärmepump, FTX-ventilation med värmeåtervinning (vilket sänker er energiförbrukning med upp till 75%) och luftkonditionering på kontor/konferensrum. Vidare finns både dam- och herromklädningsrum med duschar och tre toaletter på totalt 90 m².

Tillgång till stora rymliga mötes- och konferensrum
Du har också tillgång till våra mötes- och konferensrum vilka rymmer 10-100 personer fullt utrustade med bl.a. interaktiva whiteboardtavlor och en fyra meter stor filmduk med ljud och bild i toppklass samt eget fiberbredband.

Fri parkering
Intill lokalerna finns en gårdsplan på 13 000 m² med uppställningsytor och gratis parkeringsplatser för dig och dina besökare. Och skulle det behövas har vi möjlighet att expandera lokalbeståndet då vi förfogar över 900 000 m² mark. 

Här kommer ditt företag att trivas!
Skicka
  • Årsavgift fr. 650 kr/m² kallhyra
  • Ljusa och fräscha produktionslokaler
  • Låg energiförbrukning & kraftig elmatning
  • Stora uppställningsytor för leveranser
    Fiberbredband
  • Tillgång till stora rymliga mötes- och konferensrum
  • Fri parkering