Kontorslokal 130 kvm

[Känsloväckande om kontorslokalerna på Marma Gård, helst precis om just denna lokal]
Skicka intresseanmälan
MarmaGard-Verksamhetslokal-200kvm-1_0_2.jpg
verksamhet_8_6.jpg

Fakta

Storlek: 130 kvm
Arbetsplatser: x st
Takhöjd: x
Luftkonditionering: [Ja/Nej]
Handikappvänligt: [Ja/Nej]
Parkering: Ja, fri parkering
Internet: Fiberbredband med WiFi
Årsavgift: x kr/kvm+ moms (kallhyra)
Toalett: x
Ledig: ja/nej 

Så tycker våra hyresgäster

”Styrkan med Marma Gård är bredden på företag samt att man skräddarsyr lokalerna för varje företag. Som företagare har du förmånen att kunna växa på stället."
amelltings_0.jpg
Anita Ellström
Amellting
"Jag uppskattar den lantliga och avkopplande miljön. Att kunna blicka ut över naturen, istället för på ett stressigt industriområde, gör stor skillnad. Curt och Ann-Stin som driver Marma Gård är dessutom snabba och tillmötesgående. När jag till exempel behövde en annan typ av lokal var det snabbt fixat, och när man plötsligt behöver något extra så är det oftast löst på ett par dagar."
Logga Plast Rek AB_logotyp.gif
Patrik Ferdinandsson
Plast Rek AB 
”Vi trivs väldigt bra i Marma Gårds företagsby. Familjen Thärnström är en engagerad hyresvärd och de fräscha lokalerna och närheten till Uppsala, Stockholm och framförallt Arlanda är oerhört värdefull i vårt arbete med flygmotorreparationer världen över. Vi kan med varm hand rekommendera Marma Gård."
advantage_logo_2.png
Rikard Nilsson
Advantage Aviation Services Sweden AB

Intresseanmälan

Är du intresserad av att hyra en lokal? Ring 070-832 63 51 eller mejla curt@marmagard.se eller ann-stin@marmagard.se. Du kan även kontakta oss via webbformuläret nedan. Vi hörs!